misiaczek - komentarze |
![]() Podobno tylko ludzie mało inteligentni sie nudzą, a ja własnie w tej chwili nie mam nic do roboty, wiec pomyślałam, że coś napisze(żeby nie czuć się mało inteligentna) Więc czuje się samotna.Od czasu wakacji w nikim się nie zakochałam... Jestem nie śmiałą osóbką, wię jak bym się kimś bardziej interesowała , to pewnie teraz bym się zastanawiała jak do nie go zagadać.Bo szcerze mówiąc to rozmowa z chłopcami mi nie zabardzo wychodzi. A apropo tego chłopaka. Chodzi ze mna do szkoły taki ładny wysoki blondyn z niebieskimi oczami(z pewnych względów danych osobowych nie zamieszcze). Zawszcze mi sie tacy podobali ![]() Mojej kumpelce, która tu zamieściła komentarz tez sie podoba. Już kilka razy chciałyśmy do nie go podejść ale... Ale dowiedziałam sie od przyjaciółki, że on juz chodzi z MOJĄ KOLEŻANKĄ. Obie sie troszkę załamałyśmy ![]() |
|
Tak napisali inni: |
11.11.2004 :: 09:17 :: c20-138.icpnet.pl Asia tylko mój blog nie jest asiunia.talk.pl, tylko asia.talk.pl![]() |
11.11.2004 :: 09:15 :: c20-138.icpnet.pl Asia Jejku, Misia! Sukces... Jestem pod wrażeniem linków... Brawo!!!![]() |
10.11.2004 :: 22:47 :: host-62-141-193-43.gorzow.mm.pl Cięzko teraz o prawdziwa milosc ![]() ![]() |
Talk.pl :: Wróć |