misiaczek - komentarze |
Sparawdżmy ile osob to rozwiąże... Odpowiedzi wpisujcie w komentach :] I nie czytajcie odpowiedzi innych, because inni(taka Asia S) odrazu uzasadniają, a to ma być wasza odpowiedź!!! A jej nie musi być dobra... W mieście pojawił sie duch i zaczął straszyć. Na skutek uporczywych poszukiwań 3 duchy zostały doprowadzone prze oblicze sędziego: biały, żółty i brązowy. Ale jak powszechnie wiadomo wszystkie duchy są do siebie podobne i jedyny świadek wydarzeń nie umiał wskazać winnego... -Nic nie szkodzi-stwierdził śędzia.-Wiem , że duchy o nieczystym sumieniu zawsze klamią,a duchy duchy niewinne zawsze mówią prawdę.N ate słowa biały duch wymamrotał cos pod nosem. -Co on mówi?-spytał sędzia. -Mówi, że to on straszy w mieście-odpowiedział żółty duch. -Kłamiesz!!!-zareagowałnatychmiast brązowy duch. A ty mówisz prawde-zwrócił sie sędzia do brązowego ducha. -W jaki sposób sędiz domyślił się, żę brązowy duch nie kłamie? -Który duch w rezultacie straszył mieszkańców miasta??? Czekam na odpowiedzi. Nagrodami będą komentarzyki :] Albo rozwiążcie to poprostu dla satysfakcji :D |
|
Tak napisali inni: |
12.05.2005 :: 12:46 :: pa199.radomysl-nad-sanem.sdi.tpnet.pl Hem wyszło mi, że żółty straszył:)Nie wiem czy dobrze,bo nie sprawdzałam. Pozdrawiam i zapraszam na mój blog www.nikegirl.talk.pl |
22.04.2005 :: 20:53 :: w3cache-te.pai.net.pl Aga Kurcze... świetny masz ten blog... Mogłabyś mi zdradzić w jaki sposób zrobiłaś te serduszka przy kursorze??? Jakby coś to napisz mi na gg 9129946 lub email AgusiaJNW@poczta.fm Z góry dziękuje. A co do duchów to wydaje mi sie, że to ten żółty straszy.... |
18.04.2005 :: 21:33 :: doh30.neoplus.adsl.tpnet.pl ktosiulka(uzasa kazdy z duchow musi powiedziec, ze nie straszyl(mowi prawde i nie straszyl, albo straszyl i klamal i mowil, ze nie straszyl). jezeli bialy powiedzial, ze nie straszy, to zolty klamal. proste. sama na to wpadlam. i tak mi pewnie nie uwierzy... |
18.04.2005 :: 21:29 :: doh30.neoplus.adsl.tpnet.pl ktosiulka zolty klamal. tak mi sie wydaje =). tak pracuja moje komorki mozgowe=P o ile je mam=) |
18.04.2005 :: 15:07 :: firebird.meskonet.pl narkomanka spoko blogaś zapraszam do mnie www.narkomanka.talk.pl |
18.04.2005 :: 14:19 :: dbe125.neoplus.adsl.tpnet.pl Pula Spoko blogasek Miska!! Jak chcesz to moge ci przeslac jakies fotki aniołow bo mam ich duzo!!! A jezeli chodzi o zagdke to niewiem bo jestem kiepska w tych sprawach =DWchodz czasem na moj nowy blog o Harry'm , ktore prowadze razem z Klaudia!!! www.harry-potter-i-krypta-zycia.blog.onet.pl |
15.04.2005 :: 17:37 :: zagorze.smstv.pl film hej fajny blog bardzo mi sie podoba oby tak dalej zapraszam do mojego bloga jest o filmie i o wszystkim co sie z nim wiąże gorąco zapraszam www.film.talk.pl |
11.04.2005 :: 16:51 :: edz63.neoplus.adsl.tpnet.pl Hmm... bialy sie nie mogl przyznac... bo przeciez by sam sie skazal, wiec zolty klamal. A skoro zolty klamal, to brazowy mowil prawde! I przysiegam na Boga (nieladnie), ze nie zagladalam do innych odpowiedzi, ale teraz jak spojrzalam, to chyba dobrze zrozumialam coooooooo?? Ach... ale jestem madra.... a no i straszyl zolty duch. Dostane komentarzyyyyyyyk?? ![]() ![]() |
10.04.2005 :: 15:49 :: 107-249.echostar.pl czesc fajny blog zgłoś się do konkursu asia18.talk.pl naprawde warto |
09.04.2005 :: 15:02 :: c21-144.icpnet.pl paulusia kahsdkjas |
09.04.2005 :: 10:28 :: c21-144.icpnet.pl Ja myśle, że ... hmm ... ![]() ![]() ![]() |
08.04.2005 :: 12:46 :: c16-201.icpnet.pl Doszłaaam. doszłaam, doszłaaaaaam!! ![]() ![]() Buhaha... Mąąądra Asiaaa ![]() |
08.04.2005 :: 12:31 :: c16-201.icpnet.pl Noom.... Mi sie wydaje... żee (moge sie mulić, jest to bardzo dużo prawdopodobne ![]() ![]() |
Talk.pl :: Wróć |