Link :: 01.01.2005 :: 13:03
Ja sylwestra spędziłam bardzo miło, a żeby mieć chęci do nauki i pracy w Nowym Roku właśnie się ucze( jest taki przesąd Jaki pierwszy dzień Nowego Roku taka cała reszta...). Zrobiłam nową sonde dla tych który nie mogli wpisać w sondowych komentarzach swojego ulubionego koloru(może nie potrafili) więc prosze głosujcie :D
Komentuj(1)
Link :: 01.01.2005 :: 15:19
To chyba moja ostatnia noteczka dzisiaj bo niedługo przychodzi moja kuzyneczka :) Wiem, że to troche nie miłe, ale wolałabym żeby wcześniej poszli, ponieważ strasznie chce mi się spać... Po Nowym Roku zawsze zmęczona jestem, ale to chyba normalne. Pozdrawiam Basie , Chocolate oraz Aśke, Moniczke i Pule und Agtke and Magde C i Magde B :D Miłego weekendu :D
P.S Napiszcie mi w komentach czy muzyczka działa ;)
Komentuj(4)
Link :: 02.01.2005 :: 15:23
Nauka
To chyba najgorsze co mnie w życiu(narazie) spotkało wolałabym sie uczyć z własnej woli, bez przymusu i tego co lubie. Po co uczyć sie wszystkiego skoro i tak sie nam to "wszystko" w życiu nie przyda. Wybierzemy jeden zawód, będziemy specjalistami w jednej dziedzinie, nie we wszystkim. Chyba wolałabym wrócić do czasów gdy był handel wymienny... No nie, żartuje oczywiście;) Ja interesuje sie biologią i W-F. Biologi ucze sie z przyjemnośćia( nie zawsze oczywiście :D) ale nie chce być lekarzem. Ta praca mnie zniechęca wszyscy moi wujkowie są lekarzami, ciocie też;) Weterynarz, nawet spoko ale jakie bym miała poczucie winy jak by jakieś zwierzatko zdechło ??? Więc ja nie mam pojęcia jak będzie moja przyszłość mam tylko nadzieję, że imponująca i będe robić to co lubie i co mnie interesuje :D
P.S Ja nie ma wyimaginowanych problemów :D
Komentuj(5)
Link :: 03.01.2005 :: 17:23
Sukcesów w życiu, szczęścia w miłości,
dużo uśmiechu, dużo radości, spełnienia
wszystkich najskrytszych marzeń, samych
przyjemnych w Twym życiu zdarzeń. Kofanej Natali z okazji urodzinek :] Zyczy "Michna"Pozdrwienia dla Anki, Aśki, Meg, Madzi, Kurczaczka, Basi, Chocolate, i wszystkich innych odwiedzających tego bloga ;) A szczególne pozdrówki( z całego serduszka) dla Natalki
Komentuj(3)
Link :: 04.01.2005 :: 14:17
Dziś byłam na łyżwach. Było super. Ale co chwile na mnie i moją psiapsiółke wjeżdżał jakiś koleś. Wkońcu*****( nie zdradzam danych personalnych) podjechała do niego i zapytała o co mu chodzi. " Ja was podrywam" a ona " ale jakoś na nas to nie działa." Wkurzyłam sie więc jak jeszcze raz na mnie wpadł to go odepchnełam ( nie chciałam tak mocno :( ) Postanowiłam do niego podjechać i przeprosić, ale poszedł, więc nie zdążyłam... Teraz mi głupio. Może sobie coś przezemnie zrobił, ale to też jego wina...
Komentuj(5)
Link :: 06.01.2005 :: 19:17
Hejcik.
No i byłam na tym castingu :D Było bardzo fajnie, extra się bawiłam;) Spotkałyśmy tam stylistkę, która pomaogła nam wybrać cuichy, i zrobic lekki makijaż. Potem pstrykneli nam (btłam z Aśka) jakieś 20 fotek. Chociaż przez chwile poczułyśmy się jak modelki- szkoda, że Cie Agatko z nami nie było :( . Na a dziś, dzień do dupy. Całą noc uczyłam sie do bioli, a baba nie pozwoliłam mi zdawać na 5(głupia baba) nie było jej 3 miesiące. Więc mieliśmy jedną ocene, a ona mi powiedziała, że jeżeli mam 4 ze sprawdzianu, to referat ( na 4 stronki) i ślicznie prowadzony zeszyt nie pomoże. Ale ja byłam totalnie przygotowana... No i dostałam z anglika dwie piątki i za razem dwie jedynki, bo byłam chora i nie oddałam ćwiczeń. Bez komentarza, ale Pani powiedziała, że przymknie na to oko... Teraz musze sie nauczyć 1300 słówek...Wy tez macie takie chore nauczycielki ???
Komentuj(6)
Link :: 07.01.2005 :: 23:07
Hej
Podam dziś ostatną zwrotkę piosenki" Tylko ty kochanie" (napisanej dla Ewelinki) przez STOK'A
Za każdym razem gdy sie spotykamy mam wrazenie ze me życie jest usłane różami. Lecz kiedy nadchodzi pora rozstania pojawia sie ciemnośc co piekno pochłania. Cały czar pryska, lepszy świat znika. Barwa szarosci przez wszystko przenika. Czuje wielką pustke gdy cię przy mnie nie ma. To nie są złudzenia ani żadna ściema. Tak zawsze się dzieje bo działasz jak narkotyk. Jak najwspanialszy w świecie środek złoty. Jedyne lekarstwo na wszystkie cierpienia. Kiedy jestes przy mnie świat na lepsze sie zmienia. Tylko do Ciebie nalezy moje serce. Chciał bym być Twym Dżinem, lecz nie zmieszcze się w butelce. Miłośc uskrzydla, uczy latać! Za Tobą pójde w ogień lub na koniec swiata.
Ref:Oddaje Ci mą dusze a z nią miłość bez granic
Będe Cie na zawsze kochał i nie zmienie zdania za nic.
To uczucie we mnie płonie i nigdy nie przestanie.
Na zawsze w moim sercu-tylko Ty kochanie
A co wy o niej myślicie. Komentujcie ile wlezie :D
Komentuj(1)
Link :: 08.01.2005 :: 21:18
Hej wszystkim.
Dziś byłam na boisku szkolnym pograć z moją psiapsiółką w kosza :] . Już bardzo dawno tam nie byłyśmy . Bo a to szkoł, a to śnieg, deszcz,lekcje, albo mamie trzeba pomagać... Lub poprostu brak ochoty. No to dziś się za Paule wziełam,i ją wyciągnełam na świeże powietrze, żeby jej się mózg dotlenił :D No i na śmierć zapomniałyśmy, że to trzeba Bozie prosić, aby tam nie było M i M ( to inicjały). Zawsze jak tam przybywamy albo już czekają, albo przychodzą po 5 minutach... Nie wiem chyba jakieś radary w uszach mają. Idziemy sobie, a ja po chwili wrzeszcze( jak taka głupia) , że słyszę odbijanie piłki. Więć Paula ( jak najwspanialszy szpieg) podeszła na paluszkach i zobaczyła... piątke chłopaków grających w kosza... W czym jednego z nich nienawidzi. N całe szczęście po paru minutkach poszli. Więc pograłyśmy godzine...a tu znowu mój wspaniały słuch :D coś mi mówi... No tak przyszli... A my ni z tąd, ni z owąd, wpadłyśmy w paniczny śmiech i przestć nie mogłyśmy. Jak takie idotki... Ale nie było tak źle "zarazili" się od nas smiechem. Pośmialiśmy się troche, a potem plotkowałyśmy i przyglądałyśmy się tej pięknej grze ( uwielbiam patrzeć jak oni grają, nie wiem dlaczego). Pozdrawiam:
Basie
Asie
Magde
Talke
Kurczaczka i całą reszte :D
Komentuj(4)
Link :: 09.01.2005 :: 13:05
Gdy ktoś wymawia twoje imie ,
czuje jak przyśpiesz mi puls...
gdy spotykam Cie przypadkiem
czuje jak mocniej bije mi serce...
Gdy jestem przy tobie czuje ,
że jestem szczęśliwa
Teścik jaka jesteś w miłości
Kliknij tu, żeby sprawdzić .
Sprawdzcie i npiszcie mi w komentach co wam wyszło :D
Komentuj(2)
Link :: 11.01.2005 :: 17:14
Hej wszystkim .
Dziś poszłam do szkołki na sekcje i okazało sie, że jej nie ma.... Moja dżenialna Aśka założyła się (z najładniejszym w-f'istą a zarazam nauczycielem w szkółce) o cole, rzecz jasne przegrała ;) Pozdro dla asiuni :D Postanowiłam zmienić szablonik, może jeszcze dizś mi sie to uda... Pozdrófffka dla wszystkich.
Prosze o okomenty :D
Komentuj(3)
Link :: 12.01.2005 :: 19:48
Hejcik wszystkim :)
Piszcie jak wam sie szablonik podoba :) Jestem Troszeczke zdenerwowana,ponieważ 2 raz tą notke pisze ... Jestem zadowolona i zarazem nie zadowolona z mojej średniej, bo chyba jak na I półrocze 4.624 to dobrze ,nie? Wogole dzisiaj targają mną sprzeczne uczucia. Nie lubie jak pięc minut mam świetny chumora a za dwie czuje się fatalnie... To jesienne zmienianie się smopoczucia.... Wogóle mam dziś doła. Zastanawiam się czy jeszcze ktos mnie pokocha. No bo podcza jesieni i zimy zero miłości... Co prawda chłopak mi zaproponował chodzenie ale jest roche za stary, no i uważam go za przyjaciela... Chciałabym uszłyszec od kolegi z klasy bezinteresowne "Podobasz mis się"( nie mówiąc nic o słówku kocham), no przecież z klasy nie musi być to był tylko przykład :] A jak wam sie układa? Jak wasza miłość? No i jak sie wam szablonik podoba? Piszcie miw komenciach ile wlezie :D
Tak ogółem to mi sie jeden chłopak z klasy podoba, no i jeden ma sliczne oczka :) Pozdrówki dla niego oraz
-Asiuni kofffanej
-Talka mojego jedynego
Chorej, biednej Madzi...
-Agaciątka, które na mnie po szkole nie poczekało...
- I wszystkich odwiedzających tego bloga ( wpisuje mi komenty :) to wtedy was też w pozdrówkach dołącze, bo nie wiem kto to czyta )
( Sorki, ale jak mam doło to mi notki nie wychodzą)
Komentuj(4)
Link :: 13.01.2005 :: 17:23
Hej wszystkim
Żeby docenić wartość jednego roku, zapytaj studenta, który oblał egzaminy. Żeby docenić wartość miesiąca, spytaj matkę, której dziecko przyszło na świat za wcześnie. Żeby docenić wartość godziny, zapytaj zakochanych czekających na to, żeby się zobaczyć.Żeby docenić wartość minuty, zapytaj kogoś, kto przegapił autobus lub samolot. Żeby docenić wartość sekundy, zapytaj kogoś, kto przeżył wypadek. Żeby docenić wartość setnej sekundy, zapytaj sportowca, który na olimpiadzie zdobył srebrny medal. Czas na nikogo nie czeka! Łap każdy moment, który ci został, bo jest wartościowy. Dziel go ze szczególnym człowiekiem - będzie jeszcze więcej wart.Pochodzenie tego wiersza nie jest znane, ale przynosi on szczęście każdemu, kto prześle go dalej. Wyślij go do osób, którym życzysz szczęścia i tych, na których ci zależy. Wyślij to każdemu na kim ci zależy, włącznie z tymi od których to dostałeś(-łaś). Na pewno będzie im przyjemnie. Powiedz tej osobie co dla Ciebie znaczy, bo zanim się zdecydujesz
może być za późno. Żyj chwila! Nigdy niczego nie żałuj. I co najważniejsze, zawsze trzymaj się z przyjaciółmi i rodzina, bo to oni pomogli Ci być takim, jakim jesteś teraz. Musisz wysłać ten list do 10 różnych osób w ciągu 3 godzin od przeczytania tego listu. Jeżeli to zrobisz, będziesz miał(-a) niewiarygodne szczęście w miłości. Osoba którą kochasz odwzajemni twoje uczucie
Pozdrawiem wszystkich serdecznie
Komentuj(17)
Link :: 15.01.2005 :: 16:06
Hej wam :D
Jesteście wszyscy koffani :D
Dzięki wam bardzo za wszystkie komenty, zwłaszcza Tobie - Monisiu i myszko.
Dzisiejszy dziń spędziłam bardzo fajnie. Byłam z Agatką w kinie :D Potem poszłysmy pochodzić po sklepach i jak zwykle spotkałam multum znajomych, którzy mnie nawet nie poznali :D Ale to juz norma przyzwyczajiłam się... Widziałam tyle słodziakowych rzeczy w "NICI", na szczęście jakimś cudem powstrymałam się przed ich kupieniem...
Miałam iść dziś z moją psiapsiółką pograć w kosza, ale mam dosyc ciągłego wydzwaniania do niej. Niech chociaż raz ona zadzwoni do mnie z propozycją wspólnego wyjścia, bo mam już tego totalnie dość. Dzwoni do mnie tylko wtedy, kiedy chce wiedzieć co było na jakims sprawdzianie...
Pozdrawiam- Miśka
I jak wam się krówka podoba?
Komentuj(4)
Link :: 19.01.2005 :: 16:43
To był najlepszy dzień w szkole w tym roku :D I nawet w starym połroczu... Po prostu chumor mam świetny-nie wiem dlaczego. Chce mi sie uczyć, co jest zagadką... Dostałam 5- z MATMY !!! Sama sie zgłosiłam... No i dzisiaj 5 z angielskiego. Umiem prawie całą biologie :D Poprostu zyc nie umierać Wszyscy byli dla mnie mili.... No a w piątek o 17;30 jade do Włochów :D
Pozdrówka dla :
Kurczaczka
Myszki
Cłaj Ia razem z Aśką
Całej 6B razem z Paulą
I całej reszty :D
Komentuj(25)
Link :: 20.01.2005 :: 20:00
Moja ostatnia noteczka w tym tygodniu i także nastepnym. Jutro jade do WŁOCHÓW !!! Ale niestety musiałam dziś kupić kask... No cush. Kofuniam was wszystkich bardzo,bardzo/no i sorka, że już wam nic nie skomentujee Ale na prawde nie moge. A wy gdzie jedziecie na ferie? To do zobaczonka
Komentuj(6)
Link :: 30.01.2005 :: 13:43
Hej wam ! Dzięki za komencie. Dziś duzo nie napisze bo jestem totalnie zmeczona podróżą... Jechałam 29 godzin... Padam z nóg. Ale było warto. Po prostu super. Potem opisze szczegółły. Pozdróffffka
Komentuj(1)
Link :: 31.01.2005 :: 13:56
hej wam
Było extra!!! Troche schudłam bo musiałam sama sobie gotować jedzonko Na nartach jeździlismy od około 10;30 do 17;00. Byłiśmy na kilku zajefajnych dyskach. Moja koleżanka nauczyłam mnie takiej fajnej metody przyciągania kolesi I zadziałało...Oczywiście dokarmiałiśmy chłoapków,którzy nie gotowali sobie posiłków, więc ilośći porcji na obiad na były dośc duże . Ogólnie to niektórzy chłopacy nocowali u nas w pokoju bo... zresztą nie wiem dlaczego I oczywiści spali za mną na łożku pod pretekstem wygody i miękkości... Ale mieciutkie to zeczywiście było. Najczęściej nieświadomie zwalali mnie z niego więc szłam do koleżanek. Ostatnia noc była naj lepsza. Pozdrawiam wszystkich
Komentuj(6)